Solid Affärsutbildning

Kvalitativa yrkesutbildningar inom ekonomi och företagande med erfarna och kunniga lärare.
certifierad ekonomiassistent

Certifierad ekonomiassistent

Utbildningen till Certifierad ekonomiassistent kommer att ge dig grunderna i att arbeta med löpande redovisning, löneadministration, bokslutsarbete och ekonomisk dokumentation i ett företag mm.

marknadsassistent

Marknadskoordinator

Den certifierade utbildningen till Marknadskoordinator kommer att ge dig grunderna i planera och administrera olika strategiska och praktiska uppgifter inom marknadsföring och kommunikation mm.

Sociala medier manager

Den certifierade utbildningen till Sociala medier manager kommer att ge dig både de tekniska och strategiska grunderna till att kommunicera, och hur företag kan vara relevanta på sociala medier mm.

Digital marknadsförare

Den certifierade utbildningen till Digital marknadsförare kommer att ge dig grunderna i att arbeta med digital marknadsföring så som arbete med sociala medier, sökmotoroptimering, utveckla webbsidor mm.

Vill du utveckla din kompetens? Kanske kan din nuvarande arbetsplats erbjuda nya eller mer kvalificerade arbetsuppgifter, eller så är det dags att ta nästa steg i din karriär. Oavsett vilket kan en yrkesutbildning här på Solid Affärsutbildning ge dig en kunskap och kompetens du kan ha nytta och glädje av i ditt kommande yrkesliv.

”Allt detta gör du i din egen takt, när och hur du vill.”

Alla yrkesutbildningar på Solid Affärsutbildning sker på distans där du tittar på strömmande filmer, deltar i lärardiskussioner, jobbar med riktiga case eller programvaror. Allt detta gör du i din egen takt, när och hur du vill. Allt som krävs är en dator, smartphone, surfplatta eller liknande.

Efter att ha genomfört och examinerat en utbildning får du ett intyg som bevis för din utbildning.

Hör gärna av dig om du är intresserad av en kurs eller om du vill komma i kontakt med oss i formuläret nedan, eller genom att maila info[at]solidutbildning.se